Etter å ha fullført kurset «Glødende Kosthold» med Helene Ragnhild, føler jeg at jeg ENDELIG har fått til en varig endring, som gir meg mye mere energi og overskudd i hverdagen.

Det har rett og slett blitt moro å lage sunn mat. Handleturene til butikken, er ikke lenger preget av usunne impuls-kjøp.... jeg vet nøyaktig hva jeg skal ha, så jeg kan improvisere og lage sunne og smakfulle retter, uten å følge oppskrifter slavisk.

Hele kurset bygger på et helhetlig menneskesyn- ALT henger sammen...helt logisk.
Jeg kan på det varmeste anbefale dette kurset <3

- Anne Mette

Hvis jeg bare kunne velge å gå på et kurs i livet så hadde jeg valgt Glødende kosthold med Helene! ❤️

Hvorfor?
 
Fordi dette er et kurs som tar vare på hele deg. 
 
Det betyr at i tillegg til at hun har stor faglig kunnskap om kosthold og vet hva som trengs for å få en lykkelig tarm, så vet denne dama hva som skal til for at vi skal greie å endre vaner. For det er ikke lett!     
                     
Og hun har også enestående kunnskap om hva vi trenger for å få redusert stress i kroppen og hva som kan gjøre oss gladere i hverdagen. 
 
Og i tillegg så er hun veldig inspirerende og gir deg 100 % hvis du bare tar valget om å starte positiv endring i livet ditt NÅ! 
 
Har jeg sagt at dama har sundt bondevett i tillegg?
 Og sist, men ikke minst, så er ikke det hun anbefaler eneste mulige løsning i alle sammenhenger. Hun vil jobbe for skreddersy et opplegg som passer til akkurat deg, uansett hva det er som er problemet. 
 
Og kostholdet? Jeg meldte meg på kurset fordi jeg ville bli kvitt søtsuget, men oppdaget etterhvert at jeg har hatt mye ubehag med magen, jeg var bare så vant til det at jeg hadde glemt hvordan en mage som fungerer føles. AMAZING! ✨
 
-Åshild

Påmelding til vårens kurs stenger

00

Dager

00

Timer

00

Min

00

Sec

Etter at jeg tok kurset "Glødende Kosthold" til Helene Ragnhild, har jeg lært så utrolig mye om hvor betydningsfullt kosthold er for helsen, og ikke minst merket fantastiske forbedringer i hverdagen.

Nå har jeg ikke lenger daglig vondt i magen, jeg har mer energi, og håndeksemen min bedret seg bare etter halvannen uke inn i kurset. Nå faller det seg mye mer naturlig å velge riktig og ikke minst smakfull mat som er bra for meg og min families helse. Det som er så fint, og som gjør det hele så overkommelig, er hvordan kurset er bygget opp ut i fra et steg for steg- prinsipp.

Man begynner med små endringer, måltid for måltid, tanke for tanke, modul for modul. Dette gjør kurset veldig oversiktlig, og lett å henge med. Helene er utrolig kunnskapsrik på feltet, og hun inspirerer veldig med sitt glødende positive engasjement. Viktigst av alt er åpenheten hennes, som appellerte veldig til meg da jeg bestemte meg for å ta kurset. Det er verdt hver krone, og jeg kommer aldri til å angre på den investeringen.

Jeg anbefaler Glødende Kosthold på det varmeste!

- Stine Jacobsen

Kurset har gitt meg en større forståelse av hvor viktig tarmen er for god helse, og hvilken mat man bør fokusere på.

Kurset er utrolig bra lagt opp, med et nytt tema per kursuke. Veldig fint å få posjonert ut kunnskapen, da alt kan føles overveldende i starten! Vil varmt anbefale kurset til alle, da jeg tror at dette kostholdet er veien å gå for en bedre helse.

- Therese

Etter all den kunnskapen jeg har fått gjennom å gå dette kurset har både min samboer og jeg blitt mye bedre i magen.

Den er mindre opplåst, vi har sjeldent vondt og er generelt mere stabile. Kroppsvekten stabiliserte seg også etter bare noen uker med laging av gode mat.

Planlegging og handling av mat går nå mye lettere da jeg alltid veit hva vi bør ha tilgjengelig hjemme for å lage bra mat. Forbruket på mat har også gått ned.

Vil absolutt anbefale dette kurset da man kan endre livsstilen til det bedre ved å spise god og mettende mat

- Anniken

Påmelding til vårens kurs stenger

00

Dager

00

Timer

00

Min

00

Sec

Da jeg ble mamma fikk jeg øynene opp for en naturlig livvstil, kosthold og helse. Jeg kom over kurset ved en tilfeldighet... ren SERENDIPITY ❤️

Helene leverer og er en sann inspirasjon! I løpet av åtte uker lærte jeg så mye om fordøyelsen og hvordan alt er knyttet sammen. Helene er utrolig flink til å forklare, hun svarer på spørsmål og motiverer. Jeg trodde at magen min fungerte optimalt før kurset og hadde lært meg å leve med lav energi på morgenen. Nå er tonen en helt annen! Jeg anbefaler dette kurset på det varmeste!!

- Smret

Har du andre spørsmål kan du sende en mail til meg på helene@heleneragnhild.no eller bruke chatfunksjonen på denne siden - jeg svarer deg gjerne :)

Det å melde meg på kurset til Helene er noe av det lureste jeg har gjort! Hun er rå på å forklare ting på en måte som alle kan forstå, og tipsene hun kommer med er enkle å ta i bruk i en hektisk hverdag (slik at de også blir til varige vaner!).

Jeg merket rett og slett at kroppen spilte mye mer på lag når jeg gjorde som Helene sa!

- Maria

Jeg har i mange år interessert meg for kosthold og helse, men det var først etter at jeg begynte å slite med fordøyelsen for noen år siden at jeg ville lære mer om hvordan maten vi spiser påvirker helsen.

Jeg meldte meg på kurset «Glødende kosthold» for å lære mer om tarmen og hva som egentlig er bra mat. I løpet av kurset lærte jeg blant annet hvordan å spise etter biorytmen, hvordan bygge opp et måltid på en optimal måte, og hvordan stress og hvordan du har det påvirker tarmen.

Jeg sitter igjen med så mye ny kunnskap rundt kosthold og helse, i tillegg til en enorm motivasjon til å ta vare på meg selv - både psykisk og med kostholdet

- Tyra

Dette sier flere av jentene fra glødende kosthold

Irene:
 
Der har hjulpet mage/tarm i mye bedre balanse, redusert på mine symptomer derfra. ( mindre smerter bedre tarmfunksjon)Det har gitt mæ glede å starte dagen  med noe som setter i gang  kroppen, gir metthet og stabilt blodsukker, og d har vært lettere med de påfølgrne måltider også.  
Lett og porsjonert undervisning, har gjort det mulig for mæ å henge med🙂
Veldig nyttig og lærerikt,  som anbefales!!

Anne-Therese:

Jeg kom over Helene Ragnhild da mage/tarm var på sitt verste. Det kom til et punkt der det påvirket hverdagen i stor grad og jeg tålte færre og færre matvarer. Helene Ragnhild hadde et blogginnlegg ang. lav fodmap og hvorfor hun mente dette ikke var løsningen. Jeg kjente meg veldig igjen i det hun skrev og bestemt meg for å melde meg på kurset "Glødende kosthold". 
 
Etter anbefaling i kurset begynte jeg å gjøre små endringer i hverdagen, feks. introduserte fermentert mat, hvordan jeg kunne inkludere mat jeg ellers ikke tålte (eksempel løk), matro osv. Det har resultert i en mage som tåler mer og har energi i hverdagen. Kostholdet har endret seg til det positive, til og med samboeren er med 😉
 
Helene Ragnhild er kunnskapsrik og har en pedagogisk måte å lære vekk både teori og praksis slik at det er lett å forstå for alle. Kan anbefale kurset på det varmeste.

Hege: 

"Jeg kan på det varmeste anbefale kurset "Glødende Kosthold". Helene Ragnhild er en meget kunnskapsrik kursleder, og innholdet i modulene blir presentert på en faglig, men lettfattelig og inspirerende måte. I dette kurset lærer mer enn bare hvordan man kan spise sunt - man går i dybden og lærer også om hvordan kroppen fungerer, samt at man får presentert kunnskapen bak rådene. Dette gir deltakerne de beste forutsetningene for en optimal helse og varige kostholdsendringer, basert på kostholdsråd som alle kan dra nytte av! Man lærer utrolig mye,og etter endt kurs er man istand til å ta bevisste kostholdsvalg ut fra egne behov, enten man trenger mer energi, bedre tarmhelse, en sunnere kropp eller for å bedre helsen uansett hvilken situasjon man er i. Helene Ragnhild er virkelig inspirerende og motiverende, og jeg kan ikke få anbefalt kurset hennes nok!"

Veronica:

Jeg meldte meg på dette kurset hovedsakelig for å lære mer om hvordan mat kan påvirke min hormonbalanse da denne ikke er optimal og jeg på grunn av det er i en prosess med IVF. Dette kurset har gitt meg enormt mye, jeg har lært å ta gode valg for min kropp, og for første gang på 4 år så har syklusen min blitt helt stabil og jeg har nesten ikke pms lengre. Jeg har også lært så mye mer, jeg har blitt trygg på hvilke matvarer jeg bør spise mest av, og hvordan jeg skal legge opp måltidene i løpet av dagen. Man får nok kunnskap slik at man etter endt kurs blir trygg nok til å ta egne valg og slipper være usikker på hva man bør eller ikke bør spise. Jeg merker endring på energinivået mitt, vekten går endelig nedover. Huden og neglene mine har blitt mye bedre. :-) Nå må jeg klippe neglene fordi de blir for lange, før knakk de bare! Og det aller beste er at man spiser så mye god mat at søtsug ikke er et problem lengre. . Jeg er evig takknemlig for dette kurset da det har gitt meg mye kunnskap, og ikke minst så har det gitt meg en bedre helse og en bedre kropp. Dette kurset anbefales absolutt for alle som er opptatt av helsen sin og en kropp som er frisk og sunn fra innsiden til utsiden!

Kristine:

Jeg meldte meg på var fordi jeg hadde lyst å lære mer om helse og ernæring, men kanskje mest av alt fordi jeg har hatt så mye problemer med fordøyelsen og magen. Dette er ett kurs som har gitt meg ett helt nytt perspektiv på helse og ernæring, og det har vært utrolig givende, spennende og lærerikt. Og det er gøy hvordan det allerede gir positiv virkning på kroppen og bedre blir det.

Anne:

 Helene er åpen, ærlig, kunnskapsrik, skjønn, oppdatert, tilpasningsdyktig, individrettet, personlig, profesjonell og så mye mer!

Cecilie:

Du er enormt kunnskapsrik, det er det ikke noen tvil om, men det er ikke alle som klarer å formidle kunnskapen på en sånn måte at det blir forståelig. Samtidig gir du ikke et overfladisk inntrykk om at du vet best og at vi bare må gjør sånn som du sier. Det er en balansegang å få formidlet så mye kunnskap på en så ydmyk måte!

Helene S:

I januar kom jeg over et gratiskurs hos Helene Ragnhild. Jeg ble raskt interessert og tenkte dette var noe for meg. Jeg hev meg på videre kurs og må innrømme at det er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv. Jeg var da sliten, hadde ME følelse i kroppen og slet veldig med blodsukkersvingninger da jeg har diabetes 1. Hadde mye vann i kroppen ifb. med PMS. Ikke minst hadde jeg gått opp 10 kg de siste 10 årene. I tillegg fikk jeg en sønn for 5 år siden som både var prematurfødt 10 uker og i tillegg gikk gjennom fire operasjoner de første fire leveukene og trodde vi skulle miste ham. Utfordringene og operasjonene har stått i kø og vet snart ikke hvor mange sykehusdøgn vi har hatt. Alt i alt hadde kroppen min kjent på mye stress og begynte å bli litt redd signalene kroppen sendte meg. Som diabetiker har jeg alltid vært opptatt til en viss grad å ta vare på meg selv. Kosthold har alltid vært interessant for meg men tom. I møte med helsepersonell har jeg fått høre at jeg er streng med meg selv. Jeg har fått råd som å ikke være så streng med meg selv og kose meg mer. Jeg måtte bare sette nok insulin. Dette resulterte i ytterligere blodsukkersvingninger og nye 5kg rundt magen.

Da Helene Ragnhild lærte meg om å spise blodsukkervennlig mat og mat med mye næring merket jeg en raskt en forbedring. Jeg fikk rakt mer overskudd, følte meg mer glad, vekten begynte å gå ned, jeg hadde mindre vann i kroppen og jeg måtte redusere insulinmengden min med 50% og det er mye. Jeg har sjeldent føling og jeg holder meg mer mett ila dagen. I tillegg har jeg lært å bli glad i meg selv på en ny måte. Jeg er stolt over å ta så godt vare på meg selv. En annen bonus til å føle meg mye bedre er at jeg føler at jeg ser bedre ut. Huden min har blitt jevnere og mykere og i det siste har jeg fått kommentarer på at jeg ser så godt ut. Det er veldig hyggelig.

Jeg anbefaler alle å ta kurset til Helene Ragnhild. Dette er det beste du kan gjøre for deg selv.

Stine: 

Jeg må si at Helene er ei fantastisk jente med ekstremt god kunnskap som ALLE jenter/damer burde vite og høre på. Hun fronter så sunne verdier i et alt for MAGERfokusert Norge. Dessuten er det så veldig mange sykdommer som kan bedres ved riktig kosthold..Kurset ditt har endret måten jeg ser på fett, matvarer og trening på. Jeg er flinkere til å lytte til kroppen nå, og det har betalt seg i overskudd, pen hud, sterkere hår og negler. TUSEN TAKK! 

Hege:

Vil bare si jeg er så glad som "fant" Helene. Så utrolig kunnskapsrik og veldig flink til å formidle til oss på en måte vi kan forstå. Og så er hun jo bare ei ordentlig herlig og god jente. Takk for alt du har delt til oss. Din kunnskap, men også mye personlig. Du gir så mye av deg selv. Kurset er rett og slett fantastisk og anbefales videre til alle på min vei :-)

Astrid:

Etter jeg begynte å "Helenifisere" kostholdet mitt holder jeg meg mett mye lenger, har mer energi, er mer våken og mer stabil i humøret. Jeg har akkurat kjøpt meg hus og gleder meg til å prøve meg litt på fermentering og kraftkoking! Så veldig bra jobbet av deg. Du er inspirerende og inkluderende. Gleder meg til å gå gjennom kuret en gang eller to til

Jeg har lært så utrolig mye, og vet hvilken valg jeg skal ta i hverdagen for at kroppen min skal heles og jeg kan føle meg bra. 

Eksemen er borte, blodsukkeret har blitt stabilt, magesyren begynner å komme på plass og ubalansen i tarmen begynner å rette seg. Jeg hadde ikke fått til dette uten Helenes hjelp og støtte. Hun deler raust av sin kunnskap, er der å dytter deg kjærlig i riktig retning, heier på deg og hjelper deg når du ikke forstår.

Dette er et kurs jeg virkelig anbefaler!

Tone

Jeg har storkost meg med kurset. En så sprudlende, engasjert og inspirerende kurs-leder skal du lete lenge etter. Er så heldig som fant frem til Helenes Instagramkonto, bloggen og kurset.

Jeg ønsket kostholds-forandring i livet mitt, jeg var matlei og hver dag spiste jeg særlig frokost og lunsj i farta. Blodsukkeret levde sitt eget liv og deretter også energinivået. Dette kurset har lært meg så mye mer enn jeg kunne drømt om, og hver dag føles nå som en morsom lek.

Jeg koser meg med oppskrifter og inspirasjon fra Helene. Det er gøy med matlaging og planlegging av måltider. Jeg elsker å merke hva sunn og næringsrik mat gjør med min kropp. I tillegg smaker det så utrolig godt. Det er fint å dele gode og sunne måltider med mann og to små barn som skriker etter sunne smoothies hver dag!

 Jeg kan virkelig ikke få anbefalt dette kurset nok – det er en spennende reise som har så mye å si for kropp og sjel.

Takk for alt du gir av deg selv Helene, jeg er evig takknemlig for at du kom inn i livet mitt <3

- Celine Engelstad

Selv har jeg gått glødende kosthold 2 ganger og kan virkelig anbefale kurset på det sterkeste! 
Flinke Helene Ragnhild forklarer ernæring på en enkel og god måte, noe som gjør det lettere å fokusere på sammensatte, gode og næringsrike måltider.
Oppskriftene er enkle og smaker helt fantastisk!
Kursets oppbygging med ny modul hver uke gjør det mulig å implementere nye rutiner og gode vaner som holder i det lange løp! 
Modulenes oppbygging gjør at man får gått i dybden og utvikle en bedre forståelse for hvordan maten påvirker både kropp og helse!
 
Kurset passer for alle, uavhengig av sykdom eller utfordringer! Gjennom å spre kunnskap og glede er det ingen tvil om at Helene Ragnhild brenner for ernæring!
 
-Katrine Thuen
Jeg har slitt med oppblåsthet så lenge jeg kan huske, og har derfor hatt et ganske oppgitt forhold til mat, og alltid strevd med å finne ut hvilke matvarer jeg må kutte ut for å bli bedre. På dette kurset har jeg lært mange kjempegode praktiske ting som jeg nå gjør daglig for en bedre fordøyelse. 
 
Det aller viktigste jeg har lært, er at det ikke handler om å finne den ene matvaren du må kutte ut for å føle deg bra, men isteden daglig gi kroppen alle de gode tingene som gjør deg bedre. Jeg har fått et helt nytt og mye bedre forhold til mat.
 
- Hege Rebecca Lindstrom

Endelig et kurs som ikke handler om ekstreme dietter, piller og pulver. Du vil bli så inspirert av alle de spennende og sunne oppskriftene og de nydelige smakene som gjør det lettere å ta de rette og smarte valgene hver dag som kroppen og huden din vil elske.

Helene Ragnhild har masse kunnskap sammen med sin egen erfaring som hun deler og formidler på en så positiv, motiverende, lettforståelig, åpen og ærlig måte. Hele kurset preges av en positiv stemning og de andre kursdeltakerne inspirerer og motiverer også med alle sine bilder og kommentarer.

Jeg anbefaler deg virkelig å investere i dette kurset. - du vil garantert ikke angre!

 

- Anne-Berit

 

Close

50% Fullført

Skriv inn navn og epost og trykk på den lilla knappen så er du på ventelisten - helt uforpliktende!

Du vil få gratis inspirasjon fra meg via epost og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederst i emailen.